Bindweefselmassage

Wilt u een afspraak maken voor een bindweefselmassage?
Boek dan direct een behandeling via onze online agenda

Nu een afspraak inplannen? >> ga naar de agenda

Wat is een bindweefselmassage?

Bij beauty en more wordt gewerkt vanuit de kern van een huidprobleem, waarbij een duurzaam resultaat wordt beoogd. Wij zijn een absolute voorstander, om eerst uit de huid te halen wat nog potentieel aanwezig is, alvorens deze geopereerd, geïnjecteerd of gecorrigeerd gaat worden. Dat wil zeggen dat de doorbloeding, de zuurstoftoevoer, de egaliteit, de glans en de conditie van de huid eerst intensief worden verbeterd.

Eén van de methodes hiervoor, is de hannah Bindweefselmassage. Het bindweefsel is een groot orgaansysteem dat in het hele lichaam voorkomt. Het is het weefsel dat de organen, zenuwen en bloedvaten omhult en verbindt. Daarbij beschermt het de organen en geeft het er vorm aan, zonder dat de beweeglijkheid van de organen ten opzichte van elkaar teveel wordt beperkt. Het onderhuidse bindweefsel heeft als één van de belangrijkste taken de opslag van energie.

In dit weefsel worden de voedingsstoffen in de vorm van vetten in vetcellen opgeslagen. Het onderhuidse bindweefsel dient ook als isolatie- en beschermlaag en is verantwoordelijk voor de uitwisseling van zuurstof, voedingsstoffen en afvalstoffen.

Door verder onderzoek en het combineren van diverse technieken, heeft Hannah Hakze de methode van bindweefselmassage verder aangepast t.a.v. huidverbetering,
door deze techniek toe te passen op littekens en andere huiddefecten. Gebleken is, dat deze techniek voor alle huidcondities intensief huidverbeterend werkt, vooral wanneer dit in kuurverband wordt uitgevoerd.

In een later stadium is zelfs deze techniek gespecificeerd naar littekens en rimpels – de hannah Littekenreductie-therapie en de hannah Rimpelreductie-therapie. De geoctrooieerde hannah Littekenreductietherapie is wetenschappelijk onderzocht en geeft een spectaculaire verbetering van 35-85%, gemeten in mobiliteit, kleur, verhevenheid en grootte van de littekens.

De Hannah Bindweefselmassage wordt, zoals de naam al zegt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen (het onderhuidse bindweefsel) ten behoeve van duidelijk zichtbare huidverbetering.
Uiteraard kan de hannah Bindweefselmassage op het gehele lichaam toegepast worden.

Met Bindweefselmassage worden o.a. de volgende effecten bereikt:

Stimulatie huiddoorbloeding: een verhoogde toevoer van zuurstof en voedingsstoffen.
Verjonging van de huidstructuur.
Stress- reductie door opheffen van onderhuidse verklevingen.
Verbetering van huidconditie.
Verbetering van de opname van werkstoffen.
Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel.
Bevordering van de celdeling.
Betere huidteint, egale huid.
Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens.
Betere huidweerstand.

De Hannah Bindweefselmassage is toe te passen bij diverse indicaties zoals:
acné, littekenvorming, een vale en vermoeide huid, om huidveroudering te vertragen en bij diverse vormen van huiddefecten en/of afwijkingen.

Door de hannah bindweefselmassage in kuurverband toe te passen, wordt de werkzaamheid verhoogd en de effectiviteit van hannah producten bovendien vergroot.

Starten met een aantal weken 2 maal per week een bindweefselmassage zal het resultaat aanzienlijk verbeteren en versnellen.

Dankzij hannah bindweefselmassage worden ingrijpende operaties overbodig of in ieder geval langdurig uitgesteld!

hannah massagegreep Lopende kneding bovenooglidhannah massagegreep Lopende kneding wang

Wilt u meer informatie over deze behandeling? Neemt u dan contact met ons op via ons contactformulier of boek direct een afspraak via onze online agenda