Gezichtsbehandeling

Wilt u een afspraak maken voor een gezichtsbehandeling?
Boek dan direct een afspraak via onze online agenda

Nu een afspraak inplannen? >> ga naar de agenda

Huidverbetering behandelingen voor het gezicht volgens het hannah systeem

Intakegesprek

We starten elke eerste behandeling met een intakegesprek. Bij huidverbetering draait alles immers om communicatie. Het vochtniveau, vetgehalte en de pH-waarde van je huid vertellen veel over haar conditie. Op deze manier kan de huidcoach, aan de hand van de uitkomst van de intake, zorgvuldig jouw persoonlijke behandelplan samenstellen.

De behandelduur en de prijs zijn afhankelijk van de behandelingen die u nodig heeft.
4 stappen behandelingen volgens het hannah systeem:

1. Herstellen
2. Conditioneren
3. Reconstrueren
4. Coachen

Stappenplan:

1. Herstellen
Allereerst gaan we de huid herstellen. Daarbij kunt u denken aan schade door UV licht, infecties, sterke rimpelvorming, de huid die verwaarloosd is of andere aandoeningen.

2. Conditioneren
De volgende stap is conditioneren van de huid, zodat er een betere huidfunctie ontstaat waardoor de huid weer in staat is om haar zelf herstellende functie beter uit te kunnen voeren.

3. Reconstrueren
Vervolgens is het tijd voor Reconstructie, hierbij brengen we de volume terug in de huid waardoor rimpels, pigmentatie vlekjes verminderen etc.

4. Coachen
De laatste stap is coachen. Wij zullen u begeleiden (coachen) in het behandelen van de huid. Hoe functioneerd de huid Wij zullen wij aangeven hoe u uw huid zelf het beste kunt behandelen. Tenslotte gaat het er niet om wat u doet met uw huid maar hoe u het doet!

 

Wilt u meer informatie over deze behandeling? Neemt u dan contact met ons op via ons contactformulier of boek direct een afspraak via onze online agenda